YOUNGCAPITAL BLOG

Het einde van het jaar is hét moment om na te denken over je carrière. Door regelmatig om je heen te kijken en over te stappen naar een ander bedrijf. Of jezelf volledig te focussen op die ene promotie. Allebei een goede manier om jouw kansen, ervaring en salaris te laten groeien.

Jobhoppen
Van baan naar baan overstappen: jobhoppen is een goede manier om te ontdekken wat écht bij je past. Bij elk bedrijf pik je weer nieuwe ervaringen mee. Plus, vaak stijgt je salaris bij elke stap, dus ook geldtechnisch groei jij enorm. En de mensen die zeggen dat jobhoppen slecht voor je cv is? Die hebben niet altijd gelijk. Sterker nog: het kan juist een voordeel zijn. Hoe dat zit, lees je hier.

Promotie
Blijf je liever bij je huidige werkgever? Zet dan in op een promotie. Vaak ligt die stap namelijk in jouw handen. Door jouw inzet, extra kennis en ambitie kun je snel groeien binnen een organisatie. Wij helpen je op weg. Met een praktisch stappenplan waarmee jij jouw kansen vergroot. Om zo op je eigen tempo en manier de carrièreladder te beklimmen. Check het hier.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.