YOUNGCAPITAL BLOG

Op zoek naar leuke én budgetvriendelijke uitjes met je team? Deze activiteiten zorgen voor teambuilding, plezier en creativiteit, zonder dat het veel kost.

Bootcamp in het park

Houd je team in beweging met een gratis bootcamp in het park. Je hebt alleen een paar fitnessoefeningen nodig en eventueel een vrijwilliger die de training leidt. Het resultaat: een sportieve en energieke manier om samen te werken aan teambuilding én gezondheid.

Pubquiz op kantoor

Tover je werkplek om in een quiz-arena. Download gratis quizvragen, verdeel de teams, en ga de strijd aan. Perfect voor een avondje lachen en samenwerken, zonder dat het iets kost.

SinterKerst&Nieuw-dobbelspel

Een klassieker, maar het blijft leuk. Vraag iedereen om een klein, budgetvriendelijk cadeautje mee te nemen. Of, nog beter: gebruik items die al op kantoor liggen. Zet de cadeaus in het midden, gooi de dobbelsteen en ga de competitie aan. 

Schilderen op de borrel

Organiseer een schilderworkshop op kantoor, waarbij iedereen een doek en verf krijgt. Huur een lokale kunstenaar in om de groep te begeleiden of volg een online tutorial. Om het extra gezellig te maken, neem je er een drankje bij. 

Karaokesessie

Zet de microfoon klaar en laat de stembanden trillen met een gezellige karaokesessie op kantoor. Er zijn veel gratis karaoke-apps en YouTube-video's die je kunt gebruiken. Iedereen kan meedoen, van verborgen zangtalenten tot enthousiaste amateurs.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.