YOUNGCAPITAL BLOG

Het jaar vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer december. Dit is hét moment om stil te staan bij je geldzaken. Waarom? Omdat je nu nog tijd hebt om financieel gezonder het nieuwe jaar in te gaan. Check waar je kunt besparen: denk aan abonnementen die je niet gebruikt of slimme tips om je vaste lasten omlaag te brengen. Met een frisse blik op je budget kun jij je spaardoelen halen en die dure decembermaand nét wat relaxter maken. Let’s go! 

Geldfit

YoungCapital werkt samen met Geldfit. Een handige tool om meer grip op je geld te krijgen. Zo ontdek je binnen twee minuten hoe financieel fit je bent. Extra fijn nu alles een stuk duurder is geworden. Het is helemaal gratis en je gebruikt ’m anoniem. Check het nu.

DOORZAAM

Eerlijk: al die geldzaken kunnen best ingewikkeld zijn. Met budgetcoaching via DOORZAAM krijg je praktische, persoonlijke hulp om je financiële situatie helder te krijgen. Inclusief een plan voor de toekomst. Zo krijg je meer grip op je financiën en creëer je meer zekerheid, zonder schulden. Fijn, want minder geldstress betekent meer rust. Zowel op werk als thuis. Haak je YoungCapital-contactpersoon aan voor de voorwaarden en om je aan te melden. 

Extra fijn: Budgetcoaching via Doorzaam is helemaal gratis!

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.