YOUNGCAPITAL BLOG

Langere dagen, meer energie (thank you, zon!) en vaak een relaxtere agenda: de zomer is de ideale periode om nieuwe gewoontes op te bouwen en je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Zo word je mentaal, fysiek en emotioneel een stuk sterker. En daar profiteer je de rest van het jaar weer van. Met deze 5 tips geef jij jezelf deze zomer een upgrade.

YoungCapital groei

1. Ontwikkel je met het Doorzaam Ontwikkelbudget. 

Wist jij dat je als uitzendkracht (gratis) voor € 2.500,- kunt investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Bijvoorbeeld via financiële coaching, leefstijladvies of trainingen die je helpen om fris en vaardig te blijven. Samen met een coach beslis je hoe je jouw budget het beste kunt gebruiken. Trainingen volgen is niet verplicht en soms zijn een paar gesprekken al genoeg. Check doorzaam.nl voor meer info. Voor de voorwaarden en aanmeldingen kun je terecht bij jouw contactpersoon binnen YoungCapital.

 

2. Werk aan je gezondheid. 

Ga lekker sporten! Opties genoeg, en hoe meer hoe beter. Moeite om voldoende te bewegen? Een concreet doel kan je helpen. Juist behoefte aan (actieve) ontspanning? Overweeg yoga, meditatie of wandelen/hiken om je mentale gezondheid te versterken. Op onze YC University vind je allerlei e-learnings voor een gezonde lifestyle. Log in op youngcapital.nl, klik rechtsboven op je foto en kies ‘University‘. Let’s GO.

 

3. Meld je aan voor de Talent Trip. 

Jezelf door en door leren kennen en maximaal groeien. Dat is het doel van de Talent Trip. Een gratis programma vol workshops en coaching, waarin je jouw doelen, talenten en volgende stappen bepaalt. Interessant? Ontdek meer over de Talent Trip en laat je e-mailadres achter als je op de hoogte wilt blijven van de komende editie in september. 

 

4. Doe een digital detox. 

Telefoon in een hoek, alle schermen op zwart en lekker de deur uit! Zonder al die afleiding is het pas écht ontspannen in de zon.

 

5. Leer een nieuwe taal. 

Goed om je brein in shape te houden en ook erg leuk om samen te doen. Met apps als Duolingo, Babbel of Rosetta Stone kun je meteen aan de slag. Mooi meegenomen: zo’n extra taal staat mooi op je cv.

 

Bonustip: voor welke activiteit je ook gaat, kies iets dat bij je past en waar je helemaal achter staat. Zo blijf je makkelijker gemotiveerd en haal je meer uit de ervaring. Veel succes en geniet van je zomer!

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.