YOUNGCAPITAL BLOG

YoungCapital chill

Vakanties zijn gemaakt om te chillen. Een beetje met een boek rond het zwembad hangen, lekker een podcast luisteren op je strandbed of eindeloos door je socials scrollen op het terras. En wat ons betreft doe je dat deze zomer extra lang. Want je kunt er een hoop van leren over werk. Wait, wut? Zeker wel, als je deze contenttips opvolgt tenminste: 

 

1. De Ben Tiggelaar Podcast. Ben en zijn gasten geven werktips, bijvoorbeeld in de afleveringen ‘humor op de werkvloer’, ‘feedback geven’ en ‘hoe maak ik mijn baan future proof?’

2. Tiktok-account Delaurabasboost. Laura geeft je tips en tricks voor een carrière die sky high gaat.

3. Boek #lovemyjob van Japke-d. Bouma. De ergste kantoorclichés, de grappigste koffieautomaatverhalen, de kriebeligste jeukwoorden en de handigste lijstjes.

4. TikTok-account YoungCapital. Wie had ooit gedacht dat werk zó leuk kon zijn? Wij natuurlijk. Check onze TikTok voor tips, work-fails en andere ongein.

5. Podcast: Omdenken op het werk. Een podcastserie over dwarsdenkers, pioniers, durfals en weirdo’s. Of met andere woorden: mensen die anders denken én anders doen als het om werk gaat.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.