YOUNGCAPITAL BLOG

Meepraten over besluiten die jouw werk raken, en opkomen voor de dingen die jij belangrijk vindt? Word lid van OR YOUNG, de ondernemingsraad van en voor flexkrachten van YoungCapital. Dat klinkt niet echt sexy, weten we. Maar zo’n ondernemersraad is wel superbelangrijk. Want door jouw stem te laten horen en je ideeën en inzichten te delen, kun je écht impact maken. Voor al onze uitzendkrachten en jezelf. Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom jij je moet aanmelden voor deze felbegeerde plek.

YoungCapital YOUNG OR

1. Je helpt werk beter en leuker te maken

OR YOUNG komt op voor de belangen van alle flexkrachten. Je denkt mee over onderwerpen die bij hen en binnen YoungCapital spelen, zoals diversiteit en inclusie, veilig werken, coaching, werkaanbod, communicatie en je online werkomgeving. Hierover vergader je twee keer per jaar met onze directie. Hoe vet is dat. 

2. Je ontwikkelt allerlei skills

Via je werkzaamheden voor OR YOUNG ontwikkel je allerlei vaardigheden die bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk aan communicatie, onderhandelen, kritisch denken en leiderschap. Allemaal skills die je ontwikkelt wanneer je discussieert met je OR-medeleden of advies geeft aan onze directie.  

3. Je boost je cv en netwerk

Ziet een toekomstig werkgever dat je de directie van het grootste jongerenuitzendbureau van Nederland adviseert? Grote kans dat het in je voordeel werkt. Want hiermee laat je zien dat je betrokken, verantwoordelijk en proactief bent. Deze OR-ervaring onderscheidt je zeker van anderen. Ook bouw je een waardevol netwerk op binnen en buiten het bedrijf. Dat kan je professioneel verder helpen.

Dus, wil jij de complete YoungCapital-flexcrew vertegenwoordigen? Houd je mailbox in de gaten voor hoe, waar en wanneer jij je verkiesbaar kunt stellen voor OR YOUNG. 24 oktober zijn de verkiezingen.

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.